Enkele Highlights

 

Kapitaalinbreng 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we met succes onze kapitaalinbreng van €7,2 miljoen, hebben afgerond! Dit bedrag werd mogelijk gemaakt door een combinatie van 16 nieuwe investeerders en bijstortingen van 10 bestaande aandeelhouders. Deze mijlpaal markeert een nieuw hoofdstuk in onze groei en ontwikkeling, en we zijn dankbaar voor de mogelijkheid om samen met jullie onze visie verder uit te bouwen. Met de extra middelen zijn we nog beter gepositioneerd om onze groeiambities te realiseren en onze diensten te verbeteren ten behoeve van onze gewaardeerde partners. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze kapitaalinbreng. Samen gaan we verder bouwen aan een succesvolle toekomst voor ons bedrijf.

 

Digitalisering

Met voldoening kunnen wij meedelen dat we onze digitaliseringsstrategie met succes verder zetten en dat onze vennootschap klaar is voor de toekomst!

Dit betekent dat naast het elektronisch ontvangen en doorsturen van facturen via Peppol (is een beveiligd netwerk waarbinnen elektronische facturen worden uitgewisseld), ook al onze financiële transacties nu digitaal verlopen. Deze stap stelt ons in staat om nog efficiënter te werken en onze service naar een hoger niveau te tillen. Dit zal niet alleen onze efficiëntie verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzamere en meer gestroomlijnde bedrijfsvoering. We willen al onze partners bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in onze inzet voor innovatie en vooruitgang en kijken ernaar uit om u te blijven voorzien van hoogwaardige service in dit digitale tijdperk.

 
Gunther Vandecasteele

Of het nu gaat om een krachtige bedrijfsfilm, het overbrengen van een idee, of het in beeld brengen van één van de belangrijkste momenten in een mensenleven. Ik geloof dat je met film de mensen kan informeren, overtuigen, inspireren en ontroeren.

https://www.duchateaufilms.be
Vorige
Vorige

Realisaties 2023 - 2024

Volgende
Volgende

Een woord van onze CEO